Sport

SPORT | Botoșăneanul Florin Andone: În teren nu ai prieteni!

Florin Andone a jucat fără trac în faţa vedetelor de sute de milioane de euro ale Realului. Singurul român din Liga Stelelor a fost foarte aproape de a înscrie în poarta lui Iker Casillas.

Două minute au despărţit echipa FC Cordoba de un rezultat mare, cât o victorie, în meciul cu cei de la Real Madrid. În faţa unui public extraordinar, jucătorii echipei gazdă şi-au dat sufletul pe teren, însă au trebuit să se recunoască învinşi cu două minute înainte de final, în urma unui penalty.

Florin Andone a marcat două goluri în cele patru meciuri jucate în Primera Division.

Românul a fost cel mai bun jucător al Cordobei în meciul cu Real Madrid şi i-a pus mari probleme lui Iker Casillas. Andone a fost la un pas de a-l învinge pe goalkeeperul galacticilor, dar a nimerit doar bara.

„Adevărul e că atunci când joci contra lui Real se poate întâmpla orice… Aţi văzut ce mână a scos Iker. (…) Prima dată am vrut să dau cu exteriorul. A avut noroc el, pentru că a scos o mână incredibilă. Mă simt trist pentru echipă. Cred că nu meritam înfrângerea. Măcar un egal”, i-a declarat Florin Andone corespondentului Digi24 în Spania, Ciprian Bălțoiu.

Andone n-a avut emoţii la primele dueluri ale carierei cu Sergio Ramos.

Sergio Ramos e cel mai bun fundaş din lume. Pentru mine a fost un orgoliu. (Reporter: Te-am văzut discutând cu el. Ce spunea?) Pentru că în momentul jocului eu am intrat tare, el tare. Adevărul e că ne-am certat puțin, dar la sfârșitul meciului am dat mâna, am vorbit, ne-am schimbat tricoul. E o persoană deosebită, dar în teren nu ai prieteni. Trebuie să încerci să faci ce-i mai bine pentru echipa ta”, a mai spus fotbalistul român.

Născut în satul Joldeşti, comuna Vorona, judeţul Botoşani, Florin Andone s-a stabilit de 10 ani în Spania. Atacantul a debutat în acest sezon la prima echipă a Cordobei şi i-a cucerit repede pe fani. A marcat de două ori în campionat şi o dată în Cupa Regelui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page