Retete

RETETA | Piept de pui cu cartofi, la cuptor

Ingrediente:

  • 2 piepti pui taiati bucatele
  • 500g cartofi taiati cubulete
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri delikat
  • 1 ardei gras
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare:

Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa 5-10 minute, adaugati rosiile taiate marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Stingeti cu apa fierbinte cat sa acopere totul. Puneti delikat si fierbeti pana carnea se inmoaie. Adaugati cartofii si dati totul la cuptor pana se fac cartofii, in jur de 30 de minute. Verificati cartofii, daca apa scade prea mult, mai adaugati o cana-doua. Dupa ce ati luat vasul din cuptor, adaugati verdeata taiata marunt.
Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page