Retete

RETETA | Mâncărică de cartofi cu pulpă de curcan

Ingrediente:

  • 500 gr pulpa de curcan fara os
  • 2 cepe
  • 1 ardel
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • partunjel

Mod de preparare:

Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.Morcovul se curata si se taie rondele sau se da prin razatoarea mare.Ardelul se curata si se taie marunt.Toate legumele se pun la innabusit cu putin ulei si cateva linguri de apa.Cand sau inmuiat putin se adauga carnea de curcan taiata bucati potrivite,se mai adauga putina apa si se lasa sa fiarba.

Cand este aproape fiarta carnea se adauga cartofii curatati si taiati cuburi si sucul de rosii.

Se sareaza,se pipereaza si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata cartofii.

La urma se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page