Local

Weekend cu spectacole în sala Teatrului „Vasilache”

Dragilor,

Weekend cu spectacole în sala Teatrului „Vasilache”…

Vă invită să vizionaţi în acest sfârșit de săptămână, respectiv în zilele de joi, 26 ianuarie, de la ora 18:00,  sâmbătă,  28 ianuarie de la ora 11:00 și duminică 29 ianuarie  2023, de la ora 11:00 şi 12:30, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, spectacolul  „Punguța cu doi bani”. 

Regia artistică este realizată de:  Valentin Dobrescuscenografia îi aparţine lui:  Mihai Pastramagiumuzica este compusă de:  Alin Macovei Moraru.  

În distribuţie Anamaria ChelaruAlin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Marius RusuFlorin Iftode.

Vă invităm să vedeți aventurile cocoșului strângător, care-și apără cu mare iscusință punguța cu doi bani găsită, dar și zgârcenia babei care ajunge să vadă ce înseamnă sărăcia. Copiii vor descoperi binecunoscutul proverb „Ce ție nu-ți place, altuia nu face” şi că lăcomia nu este niciodată bună, dar așa cum face poznașul cocoș al moșneagului,  cu iscusință și inteligență poți să ieși chiar și din cele mai grele situații și să găsești soluții la probleme dificile.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Preţ bilet 15 lei

 

Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page