Important

VREI SA TE CASATORESTI? Vezi 3 motive pentru care iubitele sunt la cutite cu “soacrele”

Este o intrebare indreptatita daca ne gandim ca acest conflict dateaza din generatii indepartate. Si totusi, care o fi motivul pentru care nu inceteaza animozitatile dintre iubite/sotii si soacre? Daca in trecut motivatia ar fi fost sa zicem lipsa de educatie acum ce-ar mai putea fi? Mentalitatea s-a schimbat la ambele generatii, valul tanar influentandu-l puternic si pe cel in varsta, asadar lucrurile ar trebui sa intre pe un fagas mai reconciliant , sa-i spunem, insa lucrurile nu sunt deloc favorabile.

Cele 3 motive pentru care iubitele si soacrele nu se plac sunt urmatoarele :

Femeilor le plac barbatii puternici si independenti.
Niciunei femei nu-i place sa fie a doua prioritate.
Femeilor le plac barbatii care stabilesc o relatie matura cu mamelor lor.

O femeie care imparte acelasi pat cu un barbat cu siguranta nu accepta sa fie a doua “vioara” din viata lui

Femeile adora sa-si auda potentialul partener vobind cu grija si respect despre mama sa. De altfel, se stie ca barbatii care au o relatie buna cu mamele lor au tendinta de a fi foarte intelegatori si respectuosi cu iubitele lor. Insa un barbat care vorbeste in exces despre mama sa, este perceput de catre perechea sa drept “baiatul mamei”.

Iata cateva motive pentru care femeile nu le suporta pe mamele baietilor/soacre si solutiile pentru a le face fericite pe amandoua – iubita&soacra.

Femeile iubesc barbatii

La fel cum barbatii au fantezii cu asistente medicale si menajere, tot asa si femeile au fantezii cu pompieri si politisti – barbati care afiseaza putere si masculinitate.

Daca un pompier ar suna sa verfice ce face mama sa in timp ce se dezbraca pentru o fata, i-ar disparea total aspectul de barbat sexy. In general femeilor le plac barbatii ce nu se lasa indimidati sau influentati de alte personae, si acesta este unul dintre motivele principale pentru care femeilor nu le plac soacrele.
Problema este ca de obicei, barbatii le satisfac mamelor toate dorintele, chiar si p e cele nerezonabile iar acesta este punctul de pornire a tuturor neplacerilor ulterioare in relatia cu partenera.

In conditiile in care isi ghideaza toate actiunile dupa placul mamei, sunt sanse mari ca el sa nu poata lua nici o  decizie semnificativa in si pentru viata sa, fara aprobarea mamei. Este destul de greu sa-ti impartasesti deciziile intr-un cuplu daramite sa mai apara si o a treia persoana care sa-si dea cu parea. Nici o femeie nu tolereaza ca o alta persoana sa intervina intre ea si si barbatul ei.

Cand o fetita de 12 ani si prietenul ei nu se pot intalni pentru ca mama lui nu-l lasa, este perfect in regula deoarece el inca este un copil si probabil ca mama are motive intemeiate pentru care nu-i permite sa iasa – cum ar fi temele. Cand acest baiat devine barbat iar mama inca ii ghideaza viata dupa regulile ei, multe dintre femei nu sunt deloc intelegatoare cu o astfel de atitudine.

Femeile vor sa ocupe locul 1

Este normal si de asteptat ca barbatul sa-si trateze mama de ziua mamei sau de orice alta sarbatoare dar daca un barbat isi pune mama mai presus de iubita in orice situatie, are toate sansele ca fata sa se resemneze si sa sa vrea sa-l paraseasca.

Principalul motiv pentru care femeilor nu le plac baietii mamei, este acela ca nu reprezinta o opţiune  aceea de a intra in concurenţă cu femeile care le-au dat naştere.

Daca soacra apare in peisaj prea des ii creeaza  nurorii impresia ca nu se descurca suficient de bine singura sa-l faca fericit pe sotul ei, din moment ce este necesara prezenta a doua femei in jurul lui. Orice cuplu are nevoie de intimidate iar mamele trebuie sa inteleaga acest aspect. Sunt inca copii lor insa trebuie sa constientizeze ca sunt déjà la varsta la care vor sa-si intemeieze ei insisi o familie, asadar si-au facut datoria de parinti atat cat sa-i invete si sa-i sfatuiasca suficient cat sa-i lase sa-si urmeze cursul vietii dorite, cat sa-i lase sa fie independenti si capabili sa ia decizii singuri pentru prezent si viitor.

N-o sa intalniti femeie care sa accepte sa i se spuna ca nu gateste sau nu face lucrurile la fel de bine ca soacra. Si pe buna dreptate, barbatii care fac o paralela intre sotie si mama, balanta atarnand favorabil spre mama, inseamna ca nu s-au maturizat, ba chiar ar trebui sa se intrebe serios de ce oare s-au casatorit. Cuplul in sine reprezinta un tot, cei din afara de la parinti pana la prieteni sunt in plus, asadar ganditi-va de doua ori inainte de a permite mamelor sau altor persoane sa intervina intre voi.

sursa: onlincafe.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page