Important

INCREDIBIL | Are 318 kg si e cea mai grasa femeia din lume! Vezi ce cura de slabire tine!

După ce a atins greutatea de 318 kilograme, Pauline Potter a intrat oficial în Cartea Recordurile ca fiind cea mai grasă femeie din lume în viaţă. Acum, însă, Pauline crede că obsesia ei pentru mâncare i-a distrus viaţa şi s-a apucat de cură de slăbire.

Un mic dejun format din 6 ouă prăjite, 250 de grame de şuncă, patru porţii de cartofi raşi prăjiţi şi 6 felii de pâine unsă cu unt, alături de un milkshake cu îngheţată. Deşi pare destulă mâncare pentru a hrăni o familie de 6 persoane, este doar meniul cu care îşi începea ziua Pauline Potter în încercarea ei de a deveni cea mai grasă femeie din lume.

“Îmi plăcea că sunt mare. Dar totul a mers prea departe. Acum, îmi este greu să mă ridic de pe scaun; cineva trebuie să mă tragă de cap în timp ce eu basculez. Pentru că am atâtea straturi de grăsime, pot face infecţie între pliuri. De aceea, după ce mă spăl, mă usuc şi mă dau cu amidon de porumb între colacii de grăsime de pe burtă şi din spatele genunchilor”.

Pauline Potter era doar una dintre membrele grupului de fanatice numit Supersize Big Beautiful Women, care crede că, cu cât eşti mai graşă, cu atât mai frumoasă eşti.

Însă acum, când a ajuns să îşi comande pe internet haine mărimea 10XL, iar la sutien poartă uluitoarea mărime 58H, şi-a propus să slăbească până la 150 de kilograme.

Pauline şi-a făcut propriul program de slăbit, care include sesiuni regulate de înot, în piscina locală, unde intră însă cu hainele pe ea. Problema ei este că nu poate reduce porţiile de carbohidraţi pe care le consumă, fiind obişnuită cu cantităţi enorme de pizza, paste, fast food, pâine şi snacksuri. “Încerc să mănânc salate şi mâncăruri sănătoase. Dar este dificil să-mi dau seama care este cea mai bună dietă pentru mine”, spune Pauline Potter, cea mai grasă femeie din lume.

sursa: tabu.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page