Important

VIDEO | Valeriu Iftime despre FC Botosani: “Daca vom avea o sincopa si la Sageata, va fi foarte, foarte greu, sa iesim din zona de jos”

Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a vorbit ieri despre situatia in care se afla echipa locala in acest moment.

Patronul firmei Elsaco spune ca meciul de la Braila a fost un accident si ca baietii isi vor reveni. Totusi, in cazul in care echipa se va incurca si la Navodari cu Sgeata, va fi enorm de greu ca FC Botosani sa iasa din zona fierbinte a clasamentului.

VEZI IN VIDEO DE MAI JOS CE SPUNE VALERIU IFTIME DESPRE FC BOTOSANI!

Related Articles

One Comment

  1. Sincer imi este mila de domnul Iftime care , saracul face eforturi sa aduca bani echipei insa transferurile din aceasta iarna sunt complet ratate.Todoran, Balan au venit pe final de cariera si nu i-am vazut ca au acumulat experienta in liga 1.Mi se pare ca si la V.Bordeianu euforia promovarii s-a cam risipit deoarece a vazut ca nu prea are cu cine juca.Eu unul nu cred ca mai putem ajunge pe locul 2, este foarte greu si apoi nemeritat dupa gafele de la Braila.Sa nu credeti ca la Navodari vom castiga, Sageata e o echipa puternica si are jucatori de valoare.Oricum, important este sa nu retrogradam iar in vara trebuie facuta curatenie generala, adica sa scapam de “vedte” care sug bugetul clubului: C.Dinu,Poverlovici,Balan,Todoran,Prisaca,Acsinte,Homneac,M.Matei,Patache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page