Important

VIDEO | Flutur, despre incendiul de la PSD: “Nu le-a trecut prin cap ca poate fapta a fost comisa de un singur om nemultumit de prestatia PSD?”

In legatura cu cele intamplate marti seara, la sediul PSD, cand persoane necunoscute au dat foc unui mesh in care aparea consilierul local Ovidiu Portariuc, primarul Catalin Flutur a cerut organelor de ancheta sa acorde o atentie sporita acestui incident, condamnand public orice act de vandalism care are loc in municipiul Botosani.

“Atat in calitate de primar, cat si de presedinte al PDL Botosani, condamn ferm orice act de vandalism care are loc in municipiu, cu atat mai mult cand are loc asupra unui candidat sau a unui partid politic. Desi autoritatile s-au sesizat si au intervenit prompt, doresc sa incurajez organele de ancheta sa acorde atentie sporita acestui incident. Pe de alta parte, ar fi cel putin josnica intentia PSD-ului de a da o nota electorala acestui incident. Personal, nu consider ca distrugerea si incendierea materialelor electorale este o modalitate de lupta. Oare domnilor de la PSD nu le-a trecut prin cap ca poate fapta a fost comisa de un singur om nemultumit de prestatia PSD? Poate a fost chiar unul dintre membrii lor de partid”, a spus primarul Catalin Flutur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page