Important

GALERIE FOTO | Peste 200 de sindicalisti au protestat astazi pe strazile municipiului!

Peste 200 de persoane au marsaluit pe strazile municipiului Botosani, fiind vorba despre sindicalisti de la DGASPC, din invatamant, angajati TESA din sistemul sanitar, Ambulanta,  de la Urban Serv sau agricultura, condusi de Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa, si Vasile Chiru, de la Blocul National Sindical.

Protestatarii au strigat “Jos Basescu”, “Jos mafia”.Ei au urmat traseul Casa de Cultura a Sindicatelor-Cuza Voda (pana la Colegiul “A.T. Laurian”)-Nicolae Iorga-Calea Nationala (pana la intersectia cu Octav Onicescu)-Calea Nationala (pana la intersectia cu strada Cuza Voda)-Cuza Voda-Piata Revolutiei, cu oprire in fata Prefecturii.

Unul dintre motivele pentru care sindicalistii au iesit in strada este si tratatul fiscal. Marius Orosanu, presedintele filialei Cartel Alfa Botosani, spune ca acest tratat inseamna noi masuri de austeritate pentru romani.

“In primul rand am ales sa protestam pentru ca Romania intentioneaza ca pe 1-2 martie sa semneze noul tratat fiscal si cei care au studiat acest tratat au vazut ca aduce noi masuri de austeritate pentru Romania. Asta inseamna ca incepand cu anul viitor ne asteapta noi reduceri de salarii, noi reduceri la sistemul de asistenta sociala, din ce in ce mai putine investitii si locuri de munca. Tragem un semnal de alarma nu pentru ce va fi maine, ci pentru ceea ce va fi incepand de anul viitor daca Romania adopta acest tratat fiscal”, a mentionat Marius Orosanu.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=67]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page