NATIONAL

Valabilitatea poliţelor Euroins ar putea fi prelungită. Ele urmau să expire la data de 8 septembrie

Polițele RCA de la Euroins ar putea avea o valabilitate prelungită, în urma unei propuneri ce aparține Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Concret, poliţele Euroins ar mai putea fi valabile încă trei luni, iar noul termen urmează să fie aprobat de Guvern prin ordonanță de urgență.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a propus Ministerului Finanțelor prelungirea valabilității polițelor RCA încheiată la Euroins cu încă trei luni.

Așadar, acestea ar putea să expire la data de 8 decembrie, și nu la data de 8 septembrie, așa cum era programat inițial.

Măsura ar urma să fie luată pentru a calma piața, având în vedere că mulți dintre șoferii care au o astfel de poliță nu și-au încheiat încă una nouă.

La data de 8 septembrie ar trebui să expire polițele Euroins.

Așadar, cei care au astfel de poliță au două variante: fie își încheie o poliță nouă chiar de acum și se adresează FGA-ului pentru a primi o parte din banii înapoi, fie așteaptă data de 8 septembrie.

Cert este că aceste polițe vor expira. Rămâne de văzut dacă data va rămâne 8 septembrie sau se va prelungi cu încă trei luni 8 decembrie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page