InfractionalLocal

Șofer băut, prins de jandarmi după o urmărire în trafic pe străzile din Botoșani. A ajuns pe mâna polițiștilor rutieri

În această dimineață, în jurul orei 05.00, un echipaj de jandarmerie a observat, la volanul unei mașini aflată în deplasare pe strada Marchian din municipiul Botoșani, un tânăr din comuna Albești pe care îl sancționase cu câteva ore mai devreme pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

Puțin după miezul nopții, tânărul respectiv, împreună cu doi prieteni din aceeași localitate, se cinsteau în apropierea Spitalului Mavromati. Jandarmii i-au amendat pe toți trei și i-au atras atenția tânărului să nu conducă sub influența alcoolului autovehiculul proprietate personală parcat în apropiere, acesta afirmând că nu va fi cazul, pentru că ,,are șofer”.

Având în vedere pericolul existent atât pentru alți participanți la trafic, dar și pentru conducătorul auto, jandarmii au procedat la urmărirea acestuia și l-au oprit pe strada Calea Națională, în dreptul bazarului.

Conducătorul auto a fost predat polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, pentru continuarea cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page