Important

Tatăl bărbatului mort după explozia din Sighetu Marmaţiei: „Sunt distrus! Am pierdut al doilea copil“

Părinţii lui Silviu Comănici, reprezentantul firmei de gaze B.E.R.G. Sistem Gaz, rănit în urma exploziei de acum două săptămâni de la Sighetu Marmaţiei şi care a murit vineri dimineaţă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, unde era internat, sunt distruşi. Bărbatul este originar din Botoşani.

Vecinii familiei Comănici din Botoşani au numai cuvinte de laudă la adresa lui Silviu. „A fost un om deosebit. Un băiat cu mult bun simţ, educat, cuminte. Ştiu că a plecat cu familia anul trecut la Sighetu Marmaţiei. Înainte de asta a lucrat pe la Siret, în judeţul Suceava. Este mare păcat că s-a prăpădit“, a spus o vecină de palier cu părinţii lui Silviu Comănici.

Soţii Comănici din Botoşani au rămas şi fără al doilea copil. Ei au mai avut un băiat, care a murit în urmă cu opt ani. Acum l-au pierdut şi pe Silviu, de 41 de ani. „Am mai pierdut un băiat. Avea 34 de ani când a murit de diabet. Acum s-a dus şi Silviu. Nu mai pot nici eu. Sunt distrus! Dacă aşa a fost să fie….“, a spus Gheorghe Comănici, tatăl lui Silviu Comănici, cu vocea gâtuită de durere.

Fiul lui se mutase anul trecut cu soţia şi copilul la Sighetu Marmaţiei. Silviu Comănici va fi înmormântat în oraşul natal. Reprezentantul firmei B.E.R.G. Sistem Gaz a murit vineri dimineaţă la Spitalul de Arşi din Capitală.

sursa: Adevarul

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page