Important

STUDIU | Bărbaţii se stresează în privinţa muncii, în timp ce femeile îşi fac griji în privinţa vieţii

În timp ce problemele personale, cum ar fi cele de familie şi situaţiile de viaţă ar putea provoca cel mai mare stres pentru femei, problemele legate de locul de muncă provoacă bărbaţilor o anxietate maximă, A descoperit un nou studiu.

Cercetarea legată de sursele de stres, bazată pe studii ce au implicat mai mult de 1200 de locuitori din SUA, a arătat că bărbaţii sunt mai predispuşi să fie influenţaţi de problemele de serviciu, în timp ce femeile au dat vina pe problemele financiare, lipsa de timp, problemele de familie, situaţiile de viaţă şi problemele din relaţiile lor.
Deşi atât bărbaţii, cât şi femeile, au declarat că uitatul la televizor este principala lor modalitatea de a se relaxa, celelalte opţiuni au variat.
Potrivit cercetării, femeile preferă să doarmă, să asculte muzică, să navigheze pe Internet, să socializeze, să se roage, că citească o carte, să scrie în jurnal sau să mănânce alimentele lor preferate. Bărbaţii, în schimb, pregeră să joace jocuri video, să facă mişcare fizică sau să bea ceva pentru a-i ajuta să se relaxeze.
Femeile au mai mulţi factori de stres în viaţa lor, drept pentru care au şi mai multe moduri diferite de a se elibera de tensiune.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page