Important

SPORT | Tatal lui Ferreira vrea bani de la FC Botosani: “Nu au platit 28.000 de euro despagubiri”. Sfaiter: “A semnat rezilierea contractului”

Astazi la ora 12:30 a sosit pe adresa de mail a “Gazetei de Botosani” un mesaj de la tatal brazilianului Santclair Ferreira de Sousa, care ne anunta ca FC Botosani trebuie sa-i plateasca fiului sau 28.000 de euro pentru ca avea contract pana in 2013. Brazilianul spune ca va instiinta FIFA.

Va prezentam mai jos mesajul complet:

“Bună ziua, domnule redactor. Fiul meu, Santclair Ferreira de Sousa a fost concediat de FC Botoşani, desi a avut un contract semnat până în 2013. Clubul i-a plătit un bilet înapoi în Brazilia, dar suma de 28.000 de euro, despăgubire, nu a fost plătită. FC Botosani nu a dorit să-l lase pe Ferreira la alta echipa de România, spunând că nu ar putea juca în România. Jucătorul a avut şi alte propuneri în România. Aş dori o atenţie specială. Antrenorul de la FC Botosani, domnul Orac este rasit. Am contactat FIFA si presa locală din Brazilia”

Sfaiter: “Am cheltuit 10.000 de euro cu el”

Contactat telefon de “Gazeta de Botosani”, presedintele FC Botosani spune ca nici nu se pune problema de asa ceva, Ferreira semnand rezilierea contractului.

“Sunt niste aberatii. Ferreira a semnat rezilierea contractului si va pot arata asta. Noi am cheltuit cu el peste 10.000 de euro in 3 luni si el nu a jucat deloc. I-am platit biletele de avion ca sa vina in vacanta la Botosani. Nu a fost serios si de asta am renuntat la el. Il trimitea antrenorul in timpul meciurilor sa se incalzeasca, iar el se uita pe teren. I-am dat toate actele, am instiintat FRF-ul, mai trebuie sa-i eliberam cartea verde”, a declarat Cornel Sfaiter.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page