Important

SPORT | SHOW CU VALERIU IFTIME! “Si acum ma suna Kano: Presidente, ce faceam?”

Nu de putine ori am spus ca Valeriu Iftime este o figura comica a sportului botosanean. De curand, finantatorul echipei FC Botosani si-a amintit de fostul fundas Ibrahim Kano, care ar vrea sa revina la echipa fanion a judetului.

“Ma suna si acum Kano din Africa: <<Presidente, presindente, ce faceam?>>.Stie romaneste bine si ii spun <<bai da ce profesor ai tu?>>. Are o gagica cu care tot vorbeste. El joaca acolo, joaca daca are muzica, joaca pe nisip, descult, joaca pe unde apuca. E ca pe toloaca.

Eu cand l-am adus la Botosani, era patron acolo la echipa sa de club un tip bogat pe nume Traore. Si cand e un african bogat e ca un rus bogat. Echipa la care juca pe atunci Kano juca in cupa Africii, un fel de Champions League la noi, mai era si in lotul national. Acum nu mai sunt bani, 25 de dolari pe luna si apa.

Kano vrea sa revina la Botosani, dar nu mai vrem noi. I-a trecut vremea. Are si o varsta, cel putin asa scrie in documente”, a declarat Valeriu Iftime la Tele M

Iftime si-a amintit de Derra si de povestea cu leii

“Era un african la noi (nr. Derra) care spunea ca pe un var de-al lui l-a muscat leul de fund.

Eu cand il vedeam ii spuneam, ori joci fotbal, ori la lupta cu leii. Eu fac acum putin haz ca e vorba de trecut, dar cu tot respectul pentru ei. Au avut o sansa imensa. Ma durea gura cand vorbeam cu ei. In franceza nu intelegeam eu bine, in romaneste nu auzeau ei bine.

E complicat sa intri in viata unui tanar, tanar daca ne luam dupa acte, sa incerci sa le cunosti viata”, a spus Valeriu Iftime.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page