Important

SPORT | REACTII – R.Nitu: “Rezultatul este mincinos” | G.Tabultoc: “Sunt foarte multumit”

Antrenorul echipei Prosport Vf. Campului, cel care a si arbitrat partida amicala cu AS Roma, a declarat la finalul partidei pierdute cu scorul de 6-2, ca rezultatul este unul mincinos.

“ Noi am ratat si ei au dat goluri. Cam asa a fost meciul. S-au facut multe schimbari si de o parte si de alta. Per total pot spune ca e un rezultat mincinos, dar e un amical, nu trebuie sa dramatizam, deoarece s-a jucat si fara offsaid “, a declarat pentru botosaneni.ro, antrenorul Prosportului , Radu Nitu.

De partea cealalta, presedintele romanilor, Gica Tabultoc, spune ca antrenorul Prosportului nu are dreptate si ca scorul putea fi mai mare.

“Nu-s fair-play daca au zis ca rezultatul este mincinos, dar fiecare cu parerea lui. Dupa parerea mea a fost un joc foarte bun si ii multumesc lui Radu ca am jucat pe un teren bun, dar daca era o brigada de arbitri la meci, scorul era peste 10, pentru ca din 3 lovituri de 11 m, el a dat doar una. Iar faza cu fara offsaid, daca se juca cu offsaid era un avantaj pentru noi. Oricum jucatorii nostri au stat mult pe linie.

Eu sunt foarte multumit de baieti, am pasat bine si am marcat. Se putea si mai bine pentru ca am ratat de multe ori, chiar si o lovitura de la 11 m. In repriza a doua erau in teren jucatori pe care atunci i-am vazut prima data, veniti in probe. Sper sa reusim sa mai face cateva transferuri care sa ne ajute in retur”, a declarat Gica Tabultoc.

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page