Important

SPORT | AS Roma a invins cu 6-2 pe Prosport Vf. Campului in primul amical al iernii!

Romanii au disputat in aceasta dimineata primul meci amical din aceasta iarna. Elevii lui Daniel Schiopu s-au deplasat la Vf. Campului pentru o partida de pregatire cu Prosportul. Meciul a fost arbitrat la centru de antrenorului gazdelor, Radu Nitu.

Partida a inceput practic de la 1-0, Podariu deschizand scorul in minutul 5. Bardita a fost la un pas de a face 2-0, atunci cand a ajuns singur in fata portii, dar a sutat pe mijlocul portii si goalkeperul gazdelor a respins. Razvan Carabus a dus scorul la 2-0 cu un sut de la 16 m, mingea intrand in plasa pe langa stalpul din stanga. Acelasi Razvan Carabus avea sa marcheze inca doua goluri pana la pauza, ducand scorul la 4-0 in favoarea romanilor.

(APASA AICI SI VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECI)

Dupa pauza atat gazdele cat si oaspetii au introdus si alti jucatori veniti in probe. In minutul 50, antrenorul Prosportului a dictat lovitura de la 11 m in favoarea echipei sale, la o interventie a lui Gradinariu. Gherman a executat si a inscris pentru 4-1. Dupa 5 minute scorul a devenit 4-2 dupa ce Sanduleac l-a invins pe Alexoae. AS Roma a revenit in atac si a punctat pentru 5-2 prin Andrei Burlacu, care a reluat cu capul in plasa. Noul fundas al romanilor, Florin Gradinariu a inscris si el pentru 6-2, insa a si ratat o lovitura de la 11 m peste 7 minute.

AS Roma Rep 1: Erdic – Nutu, Bulmaga, Gradinariu, Gradinaciuc – Macovei, Noroc A, Apetroae, Bardita – Podariu, Carabus.

AS Roma Rep 2: Alexoae – Acatrinei, Nutu, Asofronie, Popovici – Noroc M, Gradinariu, Neamtu, Miculaiciuc – Costas, Burlacu.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page