Important

SPORT | Echipa de fotbal a Grupului Scolar Darabani s-a inscris la Cupa Coca-Cola

Elevii Grupului Şcolar Darabani (GSD) s-au înscris în cea mai tare competiţie de fotbal între licee: Cupa Coca-Cola.

Întrecerea va avea 3 faze: pe oraşe, pe regiune şi faza finală şi se adresează atât băieţilor cât şi fetelor. Cupa Coca-Cola debutează la finele acestei luni, iar numele câştigătorilor îl vom afla în luna mai. 17 februarie este ultima zi de înscriere în această competiţie, numărul locurilor fiind limitat la 350. Dărăbănenii vor juca în faza pe oraşe a Cupei Coca-Cola la Botoşani în perioada  27 februarie-31 martie. Meciurile se vor juca în week-end, de vineri până duminică.

Fiecare din cei 10 jucători ai echipelor câştigătoare şi antrenorii lor vor beneficia de o excursie la Donetk în valoare de 1000 euro la un meci din sferturile de finală de la Euro 2012, găzduit de Ucraina şi Polonia în vara acestui an. Vicecampionii vor primi bilete la un meci de pe National Arena de la Bucureşti.
„Elevii noştri sunt imprevizibili, ca nişte meteoriţi. Suntem în aşteptarea numelor adversarilor noştri” a declarat prof. Chirica Puşcaşu, antrenorul echipei GSD.

„Suntem încrezători în şansele noastre” ne-a mărturisit liceanul Adrian Stîncă, jucător al echipei de liga a IV-a, FC Păltiniş.

Lotul echipei GSD 

Portari: Iulian Grigoraş, Adrian Cozmolici
Jucători de câmp: Robert Grumezescu, Adrian Stîncă, Gabriel Hrimiuc, Bogdan Tanasă, Răzvan Bulmagă, Alin Nazare, Vlad Popovici, Raul Ştefănică.
Antrenor: Chirica Puşcaşu

sursa: darabaneni.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page