Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi 18 februarie…

Berbec:

Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus.S-ar putea sa intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta.

Taur:

Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin.Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Gemeni:

Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare.Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Rac:

Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile.Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat.Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Leu:

In prima parte a zilei va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pana acum.Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati intr-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere.

Fecioara:

Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei.Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi.Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

Balanta:

Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate.Relatiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va intareste moralul.Puteti sa va bazati pe intuitie.

Scorpion:

Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social.In partea a doua a zilei, plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes personal, care va reprezenta inceputul unei ascensiuni in activitatea profesionala.

Sagetator:

Demarati o afacere care va va aduce in scurt timp avantaje materiale consistente.Dupa-amiaza, o cunostinta va propune o colaborare pe termen lung. Desi pare tentanta, va sfatuim sa analizati cu mare atentie propunerea si sa nu va grabiti sa dati unraspuns.

Capricorn:

In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, in urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes.Este buna pentru a incepe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei.Aveti grija sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu fi gresit inteles de partenerul de viata!

Varsator:

Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare.Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Pesti:

Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat.Incep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima vreme.Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page