Important

SONDAJ | VOI ATI DECIS! Colegiul National Mihai Eminescu este cel mai bun liceu din municipiu! Vezi clasamentul!

In perioada 31 ianuarie – 19 martie 2012, cititorii site-ului “Gazeta de Botosani” au putut vota “cel mai bun liceu din Botosani”. Am profitat de faptul ca am prezentat fotografii si imagini video de la Miss Preuniversitaria, iar elevii care au intrat sa vada galeriile foto au putut sa-si voteze liceul.

Astfel, pe locul 1 s-a clasat COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU cu un numar de 229 de voturi, fiind urmat de COLEGIU NATIONAL A.T. LAURIAN cu 221 de voturi, in timp ce pe locul trei se afla COLEGIUL TEHNIC “GH. ASACHI” cu un numar de 156 de voturi.

VEZI MAI JOS CLASAMENTUL!

Related Articles

3 Comments

  1. CNME cel mai bun liceu? Aiureli e cel mai de c***t liceu pe care l-am vazut, iti pica tavanu-n cap, becuri pe hol din anii 70′, de bai nu mai zic mai bine fac afara decat sa fac in baile alea! E plin de baieti cu parul lung ca nici nu stii bine ce sunt fete sau baieti si de multi tocilari, no liferi!

  2. Dragă Anonymus, când te referi la bun nu te referi numai la aspectul său ci și la modul în care sunt desfășurate orele. Iar pentru cultura ta generală s-a început acum câteva săptămâni modernizarea băilor și crede-mă că sunt foarte drăguțe .Tocilari așa cum le spui tu sunt peste tot. Și sunt foarte mulți elevi care au rezultate foarte bune și fără să fie tocilari, ca drept exemplu îți pot da clasa mea 😉 în care sunt elevi atrași de anumite materii la care învață cu mare drag și anul acesta am colegi care merg la națională la : chimie, mate (3 colegi), biologie. Și in niciun caz acești copii nu sunt tocilari.Înainte să mai aduci jigniri acestei instituții gandește-te că acest liceu reprezintă in multe concursuri si alte activități JUDEȚUL nostru.Sunt sigură că nici nu îți pasă bănuiesc că tu ai fi fericit dacă ai avea 2 pre pe zi si in alea sport .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page