Important

LIGA A IV-A | Victorie cu miros de primavara! CS Darasani s-a impus cu 5-2 la Vf. Campului – GALERIE FOTO

CS Darabani a demarat în trombă în prima etapă a returului campionatului judeţean, învingând în deplasare la ProSport Vf. Câmpului cu 5-2. Robert Grumezescu, cu o „dublă”, a fost jucătorul partidei, meciul fiind „relansat” de gafele deja celebre ale portarului dărăbănean Alin Andruş.

Chiar în primul minut al partidei, Vasile Ştefănică deschide scorul după ce execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 m lateral dreapta şi mijlocaşul dărăbănean se felicita cu preşedinteleGheorghe Dragotă (foto dreapta). Replica gazdelor vine zece minute mai târziu, când şutul lui Constantin Roşu ocoleşte pe puţin poarta oaspeţilor. Marius Epurie are şi el golul egalării în vârful bocancului, dar goalkeeperul Andruş intervine providenţial, cu riscul unei accidentări.

În minutul 17, la o fază care nu anunţa practic nimic, Costel Dobrincu îl vede ieşit din poartă pe goalkeeperul Sănduleac şi mingea trimisă de atacantul dărăbănean se opreşte sub bara transversală a echipei ProSport Vf. Câmpului, rezultând un gol de generic. Ciprian Marcu, care a jucat şi pentru CS Darabani o scurtă perioadă, devine un pachet de nervi. Robert Grumezecu speculează, în minutul 22, o gafă în apărarea gazdelor şi punctează pentru un scor de neprezentare. Acelaşi Grumezescu realizează „dubla”, în minutul 35, după o execuţie spectaculoasă, cu capul, din centarea lui Vasile Ştefănică. Constantin Roşu iroseşte o şansă uriaşă de a reduce din handicap, şi prima repriză se încheie cu un neverosimil 0-4.

„Ai două beri dacă mai scapi mingea din mână” 

Al doilea mitan debutează după acelaşi scenariu. Încă din primul minut, Vasile Ştefănică centrează şi Iulian Florea reia imparabil cu capul. Apoi intră în scenă goalkeeperul Alin Andruş. Portarul scapă copilăreşte mingea din mână şi Marius Epurie reduce din handicap. Imediat încep să curgă „ofertele” pentru Andruş. „Ai două beri de la mine dacă mai scapi o dată mingea din mână” i-a propus dărăbăneanului unul dintre jucătorii de rezervă ai gazdelor. ProSport Vf. Câmpului prinde curaj şi atacanţii îl iau la ţintă pe Andruş. Portarul oaspeţilor o mai comite o dată servindu-l pe Florin Sănduleac, dar jucătorul gazdelor îi întoarce „serviciul” dărăbăneanului şi reia slab spre poarta echipei CS Darabani.

Sebastian Ştefănică conştientizează faptul că diferenţa înregistrată pe tabela de marcaj este cam mare, şi-l busculează în careu pe Roşu, iar căpitanul Ioan Gherman marchează al doilea gol al gazdelor. Ajutaţi şi de şansă, dărăbănenii obţin o victorie categorică în deplasare, devenind „naşii” echipei ProSport Vf. Câmpului. După ce în prima etapă a sezonului îi zdrobiseră cu 7-0, totuşi CS Darabani a terminat turul în subsolul clasamentului. Ironia sorţii: în aer au fost la meci peste 20 de grade C, iar terenul era împrejmuit de zăpadă, şi cele două beri au ajuns în final la suporterii gazdelor (foto stânga).

APASA AICI SI VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECI!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page