Important

ROMÂNII AU TALENT | Juraţii, la un pas să elimine un concurent cu o voce extraordinară. Vezi ce greşeli a făcut acesta!

Unul dintre concurenţii de la “Românii au Talent”, Gigel Frone, de 43 de ani, a fost la un pas să fie eliminat din concurs, pentru că a mizat pe altceva decât talentul lui adevărat.

Bărbatul a încercat să impresioneze publicul cu veleităţile sale de prezentator de evenimente mondene, punând trei domnişoare să defileze pe scenă, însă bâlbele şi modul inhibat în care s-a comportat i-au atras un vot negativ din partea lui Mihai Petre.

Norocul lui a fost acela că juriul a insistat să continue cu alte talente pe care le are. În momentul în care a început să cânte, sala şi juraţii au înţepenit. Nici înălţimea, nici defectul de vorbire sau cultura lui limitată nu au mai contat. În momentul în care a pus mâna pe chitară şi a îceput să fredoneze o melodie în italiană. Şi a urmat un cântec în greacă şi în mexicană, care nu numai că a ridicat publicul în picioare, dar i-au făcut şi pe Mihai, Andra şi Andi să danseze din tot sufletul.

“V-aş lăsa toată noaptea să cântaţi. M-aţi uimit”, a exclamat Andra.

Andi Moisescu şi-a exprimat şi el uimirea faţă de momentul artistic pe care le-a susţinut Gigel. “Eu am crezut că după un sezon de Românii au Talent am văzut tot. Sunteţi cel mai neaşteptat talent de la acest show. Sunt fermecat de neaşteptatul acestei apariţii: o combinaţie exotică de Twin Peaks şi mega-talent”, i-a spus Andi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page