Liga 1Sport

Rapid și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 1-1

Rapid și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 1-1, un duel spectaculos, bogat în faze de poartă. Giuleștenii au deschis scorul prin eurogolul lui Marzouk, însă oaspeții au plecat cu un punct de la București după reușita lui Tîrcoveanu.

Răniți în orgoliu după eșecul în fața rivalei FCSB, giuleștenii aveau, pe hârtie, o misiune complicată în fața Botoșaniului, mai ales că nu se puteau baza pe câteva nume importante, iar antrenorul Mihai Iosif era suspendat.

Realitatea din teren a contrazis. Alb-vișiniii au fost periculoși încă din startul partidei și au luat cu asalt poarta lui Pap. Sefer a fost aproape de gol în minutul 7, după un început de meci controlat de Rapid.

Botoșaniul a contat pentru prima oară în minutul 18, când Mihai Roman a pătruns periculos, dar și-a iertat fosta echipă dintr-o poziție ideală.

Marius Croitoru va fi suspendat dintr-un motiv rar întâlnit » Antrenorul lui FC Botoșani, „băiatul rău” din Liga 1

Rapid și FC Botoșani, egal spectaculos pe Arena Națională

Confruntarea a fost deblocată în minutul 34, atunci când marocanul Younes Bnou Marzouk a înscris un gol splendid, aplaudat la scenă deschisă de cei aproape 3.000 de rapidiști prezenți la meci.

Cum s-a înscris golul? În minutul 34, Stahl s-a debarasat în bandă de doi fotbaliști ai botoșănenilor, i-a pasat lui Marzouk în zonă centrală, iar marocanul n-a stat prea mult pe gânduri. A expediat un șut năprasnic de la 25 de metri, mingea a „mușcat” din bara transversală, iar apoi a intrat în poartă.

A fost unicul gol al primei reprize. Pusă cu spatele la zid, FC Botoșani a dat replica în repriza secundă, care i-a aparținut. După o fază în care defensiva Rapidului a fost făcută șah-mat, fostul dinamovist Andrei Tîrcoveanu a înscris în minutul 52, printr-o lovitură simplă de cap din interiorul careului.

Trupa lui Croitoru n-a putut scoate însă mai mult de un egal, iar bătălia palpitantă pentru play-off va continua în 2022.

Sursa foto: LPF.RO

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page