AccidentEveniment

Botoșănean rănit grav într-un accident la Iași

În această seară, un accident rutier grav s-a produs în localitatea Borșa, comuna Vlădeni, județul Iași.

UPDATE: Șoferul autoturismului se află în stare foarte gravă. Acesta este intubat și transportat la Spitalul ,,Sfântul Spiridon” din Iași cu un echipaj de terapie intensivă mobilă. Deși șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, martorii spun că acesta emana halenă alcoolică.

UPDATE: Victima a fost scoasă din autoturism de către echipajele de intervenție. În momentul de față acesta se află în ambulanță. Nu se cunoaște starea acestuia.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, șoferul autoturismului cu numere de Suceava a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, ricoșând într-un copac. În urma impactului șoferul a rămas încarcerat fiind grav rănit. În aceste momente este îngrijit de medicii ajunși la faţa locului. De asemenea, în autoturism se mai afla o persoană, care a scăpat cu răni ușoare. Aceasta era din comuna Vlădeni, iar șoferul era din Botoșani. La fața locului intervin două autospeciale de intervenție și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page