Liga 1Sport

Marius Croitoru va fi suspendat! Antrenorul lui FC Botoșani, „băiatul rău” din Liga 1

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a primit cartonașul galben contra Rapidului, la scorul de 1-1, și va urmări din tribune primul meci din anul 2022. 

Marius Croitoru a fost protagonistul unui moment comic pe Arena Națională. În minutul 61, dus de val, a prins o minge care încă nu părăsise suprafața de joc. Asistentul Daniel Mitruți a remarcat acest lucru și l-a atenționat pe Sebastian Colțescu. „Centralul” i-a arătat cartonașul galben antrenorului de la FC Botoșani.

Marius Croitoru va fi suspendat dintr-un motiv rar întâlnit » Antrenorul lui FC Botoșani, „băiatul rău” din Liga 1
Marius Croitoru prinde mingea în teren / FOTO: Captură @Telekom Sport

Marius Croitoru, „băiatul rău” al Ligii 1

Pentru Croitoru este al 8-lea avertisment din actuala stagiune va fi suspendat pentru a doua oară. Va rata partida de la Sf. Gheorghe, din runda cu numărul 22.

Și mai interesant este faptul că niciun alt tehnician din Liga 1 nu a fost ținut în tribune pentru cumul de cartonașe în acest sezon. Croitoru a deținut recordul și anul precedent, când a primit primit 16 cartonașe galbene și două roșii.

Emil Săndoi, „modelul” lui Marius Croitoru

În august 2018, Emil Săndoi a fost protagonistul unui moment asemănător. Pe atunci antrenor al lui FC Argeș, în liga secundă, a intrat în tren și a blocat un contraatac al adversarei din acel moment, Chindia. „Centralul” Adrian Comănescu i-a arătat direct cartonașul roșu și l-a trimis în tribune.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page