Important

POLITICA | Tabuleac ii raspunde lui Turcanu: “Cel care acuza e un parlamentar care chiuleste de la treaba!”

Presedintele Consiliului Judetean Botosani ii da replica lui Florin Turcanu, dupa ce liderul liberal l-a acuzat pe Mihai Tabuleac de faptul ca se intalneste pe ascuns cu membri ai USL, folosindu-se de titulatura de presedinte al CJ in afara orelor de serviciu si a cadrului legal. 

“Eu nu ma ocup de racolari, iar dialoguri cu primarii am pentru ca asa e corect, ca un presedinte de Consiliu Judetean sa colaboreze cu toti primarii. Nu am a face foarte multe comentarii pe aceasta tema, iar ce acuzatii se aduc ar trebui sa vedem din ce zona vin. Din cate constat, cel care acuza e un parlamentar care chiuleste de la treaba si ma acuza pe mine ca lucrez nu numai ziua, ci si noaptea. Mai multe comentarii nu am a face”, a declarat Mihai Tabuleac.

Amintim ca presedintele organizatiei judetene a PNL, deputatul Florin Turcanu, a facut acuzatii la adresa presedintelui CJ prin intermediul unei scrisori deschise, la care a precizat ca asteapta raspuns public.

“Vă solicit public să dezvăluiţi cu cine şi ce candidaţi USL aţi vizitat, la ore târzii (precum, odinioară, Securitatea), vineri şi sâmbătă (16 şi 17 martie 2012 – ca să nu existe confuzii) şi în ce scop folosiţi funcţia de preşedinte al CJ Botoşani şi banul public pe care îl aveţi la dispoziţie. Vă solicit, de asemenea, să spuneţi de ce vă folosiţi, în afara serviciului şi a cadrului legal, de titulatura de preşedinte al CJ Botoşani”, se arata in scrisoarea semnata de deputatul liberal Florin Turcanu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page