Important

POLITICA | Viceprimarul comunei Roma, Dumitru Iacob, demis de consilierii locali – VIDEO

Viceprimarul comunei Roma a fost demis din funcţie după ce consilierii locali au adoptat un proiect de hotărâre în cadrul şedinţei de Consiliu Local de miercuri, 21 martie 2012. Dumitru Iacob (foto jos), fostul viceprimar a fost destituit întrucât nu şi-ar fi dus la îndeplinire atribuţiunile de serviciu şi prin calitatea funcţiei sale şi-ar fi favorizat rudele sau prietenii.

Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate, la şedinţa de miercuri din CL al Primăriei Roma fiind prezenţi un număr de 12 consilieri. Printre motivele care au stat la baza acestei decizii se regăsesc anumite acuze cum că fostul viceprimar ar pune piatră pe drumuri preferenţial numai la prieteni şi rudele sale, nu ar gestiona corect salubrizarea comunei Roma, ar fi adus prejudicii de imagine şi credibilitate Primăriei prin reclamaţii nefondate la diverse instituţii ale statului sau ar fi refuzat sistematic de a se achita de sarcinile de serviciu, singura sa procuparea fiind cea de a-şi rezolva problemele personale. Nu în ultimul rând, Dumitru Iacob ar fi achiziţionat obiecte şi mijloace fixe peste preţul pieţei, prezenţa la serviciu ar fi fost aleatorie în perioada mandatului trecând mai rar pe la Primărie iar ca drept rezultat oamenii fiind puşi în dificultate în rezolvarea problemelor.

“În ultimul moment acum, aşa a procedat, a adus piatră, a umplut o hală şi dl. vice a pus numai pe drumurile unde are el rude, el are mult mai multe dar asta a fost cam ultima care a umplut paharul. Dl. vice face parte dintr-o altă religie şi face favoruri în special la pocăiţii domniei sale, oamenii care ştiu că îl votează în continuare. În afară de asta comuna Roma este îngropată în gunoaie, a venit primăvara iar comuna este îngropată la propriu. Nu mai vorbim de imaşuri care s-au concesionat după bunul plac”, a declarat Benone Ciobanu, preşedintele şedinţei CL.

Dumitru Iacob a candidat la precedentele alegeri ca independent, ulterior el trecând în rândul membrilor PNL. Consilierii locali susţin că deocamdată nu au nominalizat o persoană care să fie numită în locul fostului viceprimar, întrucât fiecare are câte o preferinţă în privinţa celui care ar putea prelua aceste atribuţii şi înregistrându-se inclusiv autopropuneri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page