Politic

POLITIC | Doi liberali, printre care se află și un botoșănean, retrași de pe listele PNL din cauză că sunt anchetați de DNA

Scandal în PNL, pe tema candidaturilor pentru alegerilor locale. Unul dintre liderii partidului, Marian Petrache, a anunţat că două nume vor fi retrase de pe lista liberalilor.

Liberalii Cătălin Flutur şi Dorin Florea, care sunt anchetaţi de DNA, nu se vor mai regăsi pe listele PNL pentru alegerile locale de anul acesta. „Cei doi îşi fac degeaba campanie. La prima ședință de birou vor fi schimbați”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Marian Petrache, la B1 TV.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste Dorin Florea, primarul liberal al municipiului Târgu-Mureș.

Candidatura lui Cătălin Flutur pentru Primăria Botoșani tocmai ce fusese aprobată, marți, de Biroul Politic Național al PNL.

Sursa: romaniatv.net

Related Articles

One Comment

  1. Le-a venit liberalilor mintea la cap.Daca au facut un regulament,cum s-au gandit sa-l pun pe Flutur cu 4 dosare la DNA,candidat la Primarie.Cand incepea campania electorala si adversarii incepeau sa-l “vopseasca” cu dosarele,mai avea el vreo sansa?Poate ca e mai bun Iliuta.A lucrat si in Primarie si in mediul privat si la bugetari si nu s-au auzit “lucruri trasnite” despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!