Local

Peste o sută de amenzi și zece de permise reținute de polițiști într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale și au intervenit la 71 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 163 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.140 de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Acțiune a polițiștilor din Botoșani

 

La data de 22 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au organizat o acțiune pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier, și prevenirea faptelor antisociale.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 224 de persoane și au fost controlate 185 de autovehicule, au fost efectuate 46 de testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 34 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13.945 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere.

 

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi

 

La data de 22 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 75 de persoane și au fost controlate 69 de autovehicule, au fost efectuate 21 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9135 de lei.

 

Dintre acestea, 7 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, respectiv depășirea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, 2 permise de conducere.

 

 

Acțiune a polițiștilor din Darabani

 

La data de 22 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 31 de persoane și au fost controlate 21 de autovehicule, au fost efectuate 5 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6755 de lei.

 

 

 

Acțiune a polițiștilor din Săveni

 

La data de 22 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 65 de persoane și au fost controlate 39 de autovehicule, au fost efectuate 25 de testări etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 870 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page