Monden

NATIONAL | Alexandra Stan şi Marcel Prodan, căutaţi de turci pentru o ţeapă de zeci de mii de euro

Cântăreaţa Alexandra Stan, împreună cu impresarul bătăuş Marcel Prodan, sunt căutaţi de o societate comercială din Turcia pentru o înşelăciune de proporţii.

Alexandra Stan trebuia să susţină un concert în Turcia, în luna noiembrie 2012, însă românii s-au văzut cu sacii în căruţă şi duşi au fost. Potrivit societăţii de recuperare, Urban şi Asociaţii, care a pornit pe urmele celor doi autori, sumele datorate se ridică la 197.500 de euro. Mai mult, Alexandra Stan, Marcel Prodan şi Alin Soare, acuzaţi de evaziune fiscală, se vor confrunta cu această ocazie şi cu o plângere penală la DNA pentru spălare de bani, scrie replicaonline.ro.

Societatea Aranes Produksion Tur.Sey.Rek. Ve.Org.Eml. Gida.San. Tic.Ltd Sti (Night Art Management), din Turcia, în baza contractului de mandat nr. 68716124.04.2014, susţine că Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan şi Alin Soare datorează un debit total în cuantum de 197.500 euro, din care debit principal în cuantum de 50.000 euro reprezentând avansul pentru concertele care trebuiau susţinute de Alexandra Stan, în baza înţelegerii din noiembrie 2012.

Acestuia se adaugă penalităţi de întârziere în cuantum de 100.000 euro, reprezentând beneficiu nerealizat prin nesusţinerea concertelor la datele stabilite şi cheltuieli urmărire debit în cuantum de 47.500 euro stabilite în baza contractului de mandat.

Cu alte cuvinte, impresarul Marcel Prodan şi Alin Soare au încasat bani pentru concertele imaginare ale Alexandrei Stan.

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page