Accident

NATIONAL | ACCIDENT extrem de grav! Trei persoane au murit pe loc

După primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că un autoturism marca Renault care circula către municipiul Caracal a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism Opel care circula din sens opus.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi una a fost rănită în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp pe DN6, în satul doljean Radomir, aparţinând de comuna Dioşti. După primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că un autoturism marca Renault care circula către municipiul Caracal a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism Opel care circula din sens opus. În urma impactului şoferii celor două maşini, precum şi o pasageră din Opel, au decedat. O altă femeie, aflată tot în Opel, a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Poliţiştii de la Rutieră care fac cercetări în legătură cu accidentul mortal produs astăzi în satul doljean Radomir au stabilit că şoferul autoturismului Renault, identificat drept Dorin Aramă, de 69 de ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, a lovit frontal Opelul condus de Ion Cuprinsu, de 67 de ani, din Craiova. Soţia acestuia, Maria Cuprinsu, de 57 de ani, se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde este supusă în prezent unei intervenţii chirurgicale.

Cea de-a treia persoană decedată în urma accidentului a fost identificată drept Ioana Cuprinsu, de 77 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş.

Poliţiştii efectuează în prezent cercetări pentru a stabili de ce sau în ce condiţii şoferul autoturismului marca Renault a pătruns pe contrasens.

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page