Important

MUZICA | Maestrul LUCIO DALLA, condus pe ultimul drum de mii de italieni in ziua in care trebuia sa faca 69 de ani – GALERIE FOTO, VIDEO

Lacrimi si aplauze la ultima salutare. Zeci de mii de italieni l-au condus ieri pe ultimul drum pe marele artist, LUCIO Dalla, cel care a lasat piesa CARUSO fara tata.

Artistul a fost depus la biserica San Petronio pentru ca miile de italieni sa-si poata lua ramas bun de la LUCIO DALLA. Tristetea a fost mult mai mare pentru ca interpretul a fost inmormantat chiar de ziua sa, pe 4 martie el trebuia sa implineasca 69 de ani.

“Lucio a transmis seninătate şi bucurie, ne-a lăsat mai singuri şi mai tristi. Imi aduc aminte cand ai spus se termină pământul si începe cerul. Vei fi cu mama ta pentru a sărbători această zi de naştere. Noi suntem aici, suntem tristi, chiar daca tu nu vrei asta. Dragă Lucio, eu te salut, vom fi mereu cu tine pentru că eşti si tu cu noi, printre noi”, a spus duhovnicul lui Dalla, Boschi.

Imediat dupa ceremonia de la biserica, sicriu cu trupul neinsufletit al artistului a fost dus la cimitir si inmormantat alaturi de mama sa.

VEZI MAI JOS VIDEO CU CEI DOI MAESTRI PIERDUTI DE ITALIENI, LUCIOANO PAVAROTTI SI LUCIO DALLA!


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page