Important

EVENIMENT | Tragedie pe E85: Trei fotbalisti s-au strivit cu Mercedesul de un Tir la 205 KM/H

Trei jucători de fotbal de la echipa Publimax Vrîncioaia au fost implicaţi în această dimineaţă într-un groaznic accident rutier produs la Garoafa, pe şoseaua E85.

Echipa Publimax Vrincioaia, primul din stinga este Fusaru, cel de-al doilea, din mijloc, Cobzaru, soferul masinii implicate.

Maşina Mercedes în care se aflau a intrat într-un Tir, iar acul kilometrajului s-a oprit la 205 km/h, potrivit informaţiilor de la Poliţie. Poliţiştii au stabilit că şoferul Ionel Cobzaru, 30 ani, patronul echipei din Vrîncioaia şi proprietarul a trei maşini de taxi din Focşani, aflat la volanul Mercedesului, a intrat într-un TIR din faţa sa. Maşina s-a dezmembrat practic, iar cupola a ajuns pe cîmp.

Şoferul Tir-ului le-a declarat poliţiştilor că a crezut că a avut explozie la o roată pe spate. Maşina Mercedes s-a făcut praf, iar şoferul a decedat pe loc. De asemenea, Mihăiţă Dorel Dumitrescu, 28 ani, a murit pe loc. Singurul supraveţuitor al accidentului este Adrian Fusaru.  Fost arbitru şi jucător de fotbal, acesta este fratele sportivului Daniel Fusaru, campionul mondial la karate. Acesta a fost rănit grav şi este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Cei trei au petrecut la restaurantul Majestic din Focşani noaptea trecută, unde au stat pînă aproape de zorii zile, cînd au pornit în “cursa morţii”.

Cunoscuţii spun că Ionel Cobzaru este căsătorit, are un copil de patru ani, iar soţia sa a participat recent la emisiunea “Schimb de mame” de la Prima Tv.

Starea de sănătate a lui Adrian Fusaru, tînărul implicat în accidentul de astăzi dimineaţă de la Garoafa, este stabilă. Medicii vrînceni l-au examinat în această dimineaţă şi au constatat că acesta a suferit o uşoară contuzie craniană şi un traumatism la braţ. Din fericire, Fusaru avea centura de siguranţă pusă şi stătea pe locul din spate, lucru care se pare că i-a salvat viaţa. Familia lui Adrian Fusaru a cerut ca tînărul să fie transferat la Spitalul Militar din Focşani.

sursa: Ziarul de Vrancea

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page