Monden

MONDEN | Mitropolitul Moldovei, vacanță în Turcia cu o blondă – FOTO

Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, a mers în vacanţă în staţiuni de lux din Turcia, însoţit de o blondă. Pe numele ei Nelli Tcaciuc, femeia este înregistrată în acte cu toate proprietăţile Înalt Prea Sfinţitului Vladimir.

Pe un site de socializare, blonda, Nelli Tcaciuc, apare în mai multe imagini alături de ÎPS Vladimir. În una din ele, cel mai probabil făcută la ziua sa de naştere, mitropolitul o felicită, oferindu-i un cadou. Într-o altă poză, de grup, cei doi apar unul lângă altul.

Nelli Tcaciuc şi mitropolitul Vladimir au fost şi într-o vacanţă împreună, în 2012, în Turcia, regiunea Kemer, fiind cazaţi împreună cu alte câteva persoane într-un hotel de cinci stele. Într-un album postat de Nelli Tcaciuc îl putem observa pe ÎPS în ipostaze mai puţin obişnuite, fără sutană, îmbrăcat lejer, pentru plajă. În una din imagini, cei doi sunt pe un vas, pe mare. ÎPS pare relaxat, îmbrăcat în pantaloni scurţi, camaşă albă, purtând ochelari de soare, scrie zdg.md.

Conform informaţiilor de la Întreprinderea de Stat Cadastru, terenul şi cele trei construcţii ale ÎPS Vladimir sunt înregistrate pe numele lui Nelli Tcaciuc Dmitrie, născută în septembrie 1967. Aceasta a intrat în posesia terenului în anul 2008, iar în 2011 clădirile au fost date în exploatare. Femeia are firma Nelli Tcaciuc, mai deţine două apartamente în Chişinău, unul de 52 m.p. şi altul de 112 m.p. Tcaciuc deţine şi câteva debarale într-un bloc, la aceeaşi adresă unde se află şi firma de pază Alfa-Nord, fondată, cel puţin în acte, de către Nelli Tcaciuc în octombrie 2013.

Jurnaliştii Zdg au sunat la sediul Agenţiei de Pază, pentru a discuta cu Nelli Tcaciuc. Un bărbat a spus iniţial că nu o cunoaşte personal, iar mai apoi, în urma unor insistenţe, acesta a încercat s-o contacteze. Acesta a spus că Nelli “nu se află în ţară, nu se ştie când va reveni, pentru că, probabil, este plecată cu soţul, la odihnă”.

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page