Sport

SPORT | Un nou nume mare ar putea să vină în Ghencea. Gâlcă îl vrea neapărat pe Prodan: “Deocamdată lucrăm sub acoperire. M-am urcat în maşină şi am plecat”

Steaua s-ar putea întări în perioada următoare cu un nou nume mare. De data aceasta la nivelul staff-ului, unde Daniel Prodan ar putea să ocupe o funcţie de conducere.

În ultima perioadă, campioana a suferit în afara terenului, acolo unde Mihai Stoica excela pe vremea când ocupa funcţia de manager al clubului. În războaiele interne din Liga 1, roş-albaştrii par a nu fi la nivelul celorlalte pretendente la titlu, lucru subliniat şi de tehnicianul din Ghencea în conferinţa de presă de joi. Acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că nu există nicio persoană în club care să apere echipa în media, jucătorii simţindu-se, din acest punct de vedere, extrem de vulnerabili.

Acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat, dacă în staff va fi cooptat un alt fost mare internaţional, Daniel Prodan. Acesta colaborează deja cu Gâlcă, ex-fundaşul de fier al naţionalei şi al Stelei “culegând” informaţii preţioase în perspectiva partidei din Europa League, cu Dinamo Kiev.

Eu şi Costeluş suntem prieteni buni, vorbim aproape zilnic, comunicăm. Deocamdată lucrăm sub acoperire! Dacă tot a respirat în presă, trebuie să recunosc că da. Nu ştiu să mint! M-am întâlnit la Cluj cu Mircea Lucescu, am stabilit de comun acord cu Costel Gâlcă, acum vreo 10 zile, că e o ocazie unică să-l prindem pe Lucescu în România, înaintea unui meci cu Dinamo Kiev. M-am urcat în maşină şi am plecat! Mircea Lucescu, un om deosebit, un român adevărat, nu am cuvinte de laudă suficiente. Tot respectul pentru Mircea Lucescu! Am obţinut nişte informaţii, trebuie să le transmit mai departe şi sper să-l ajute pe Costel, sper într-un rezultat pozitiv la Kiev, cu aceste informaţii pe care le-am «furat»“, a spus Prodan la DigiSport.

“Prodan este un stelist convins. El poate s-o ajute pe Steaua”
Emeric Ienei

Gol de poveste pe axa Gâlcă – Prodan

Dacă va fi ca cei doi să colaboreze, s-ar reface echipa din urmă cu 19 ani, când Steaua uimea în Liga Campionilor. Atunci, roş-albaştrii se impuneau în faţa lui Glasgow Rangers, după o reuşită care a rămas în istoria fotbalului şi care a fost asemănată de mulţi cu golul lui Zidane, din finala Ligii, din 2002, contra lui Leverkusen.

Pe 13 septembrie 1995 Prodan marca golul carierei, contra scoţienilor, după o centrare perfectă a lui Gâlcă. De altfel, cei doi au rămas în relaţii excelente şi după ce au părăsit Ghencea. Din postura de director sportiv al FRF, Prodan a făcut lobby pe lângă Mircea Sandu să îl numească pe actualul tehnician al Stelei la cârma naţionalei de juniori.

Stafful lui Gâlcă la Steaua:

Antrenori secunzi: Dumitru Uzunea, Nicolae Dică şi Laurenţiu Roşu

Preparatori fizici: Julian Jimenez Serrano, Ciprian Prună şi Horea Codorean

Antrenor cu portarii: Ştefan Preda

Analist: Gabriel Dumitrescu

Doctor: Flavian Arămitu

Team manager: Marius Ianuli

50 de mii de euro pe lună plăteşte Steaua pentru staff-ul lui Gâlcă

Sursa: prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page