ImportantPolitic

Mihaela Huncă: „Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit la vot, dar în mod special celor care ne-aţi acordat încredere”

Președintele Pro România Botoșani, Mihaela Huncă, candidat la Camera Deputaților, a ținut să mulțumească botoșănenilor după ce scrutinul s-a încheiat.

Liderul PRO România a dat asigurări că formațiunea politică pe care o conduce va condiționa orice sprijin pentru orice guvern de redeschiderea școlilor, de asigurarea unui venit minim de criză pentru fiecare român și de introducerea unui program national de testare.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit la vot, dar în mod special celor care ne-aţi acordat încredere! S-a terminat lupta electorală! Îi felicit pe toţi cei care au câştigat în Botoșani și în toată ţara şi le doresc să facă lucruri bune împreună pentru cetăţeni și nu numai pentru ei. Așa cum am promis, PRO România va veghea în continuare ca drepturile și libertățile românilor, dreptul la educație, sănătate și prosperitate să fie respectate cu sfințenie. Vom condiționa orice sprijin pentru orice guvern de redeschiderea școlilor, de asigurarea unui venit minim de criză pentru fiecare român și de introducerea unui program national de testare. Suntem vocea tuturor românilor și suntem Pro România! Nu în ultimul rând, mulțumesc echipei PRO România, fiecărui membru al organizației județene PRO România care s-a implicat în această campanie electorală”, a spus Mihaela Huncă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!