Alte sporturiSport

Locul I la Campionatul Național la Copii, Juniori mici și Cadeți de Taekwondo WT a Clubului Sportiv din Botoșani și în 2021 – FOTO

În acest weekendul trecut, a avut loc în Sala Polivalentă din municipiul București “Campionatul Național la Copii (6-9 ani), Juniori mici (10-11 ani) și Cadeți (12-14 ani)” la Taekwondo WT – Sport Olimpic. Această desfășurare sportivă s-a organizat în condiții de maximă siguranță, fiind necesar și prezentarea unui rezultat negativ al testului Covid19.

În componența lotului Clubului Sportiv Botoșani s-au aflat sportivi de la grupele din Botoșani, Dumbrăveni și Săveni, grupe din care cresc viitorii campioni ai României.

Secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani se bucură de un adevărat succes, având o activitate excepțională după un an 2020 grozav, obținând 12 medalii, Locul 1 pe echipe la categoria Cadeți (12-14 ani), dar și Locul 1 pe echipe în Clasamentul General al Campionatului Național 2021.

Sportivii care au obținut medalii naționale sunt următorii:

LOCUL 1 : Richard CHELARIU (cadeți).

LOCUL 2 : Alexandru FUSA (cadeți), Paul ȘTIRBU (cadeți), Sara CHIRIEAC (cadeți), Sabina BURSUC (cadeți),), Patrik BRUMARI (cadeți), Bianca COSTIC (copii), Gabriel DÎRVARIU (cadeți) și Petrică BURLACU (cadeți)

LOCUL 3 : Mario COJOCARIU (cadeți), Octavian BUDACĂ (juniori mici) și Andrei CORDUNEANU (juniori mici).

Secția de Taekwondo WT se bucură de un sprijin enorm din partea Clubului Sportiv Botoșani, din partea Primăriei Dumbrăveni și din partea Primăriei Săveni. Aceștia au o colaborare bine dezvoltată prin intermediul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, sportivul Petrică BURLACU fiind un adevărat succes al acestei colaborări. Totodată, sprijinul părinților este foarte important, sportivii având toată încrederea și susținerea necesară în practicarea sportului de performanță.

Felicit toată echipa! Având un staff de excepție suntem capabili să îi instruim pe sportivii începători, avansați și pe cei de performanță. Am început anul 2021 cu rezultate bune, fapt ce ne dă o motivație în plus că ne putem depăși rezultatele obținute în anul antrerior.

Încă un an dificil, în continuare cu multe restricții, multe dificultăți de pregătire, însă am primit sprijin din partea Clubului Sportiv Botoșani, din partea primăriei Dumbrăveni și din partea primăriei Săveni care ne-au acordat accesul, conform ordinelor MTS să ne antrenăm pe timpul pandemiei cu coronavirus, având încredere și dorință de muncă și respectând toate normele impuse prin proceduri bine stabilite de distanțare fizică și de respectare a igienei. Lucruri care și înainte de această perioadă erau respectate în cadrul activității noastre! a declarat antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!