ImportantMuzica

LOCAL | Soția unui actor botoșănean, celebra Andreea Balan, la terapie intensivă, după un stop cardiac. Medicii au dat detalii despre starea sa

Clipe dramatice, luni, pentru Andreea Bălan. În timpul naşterii, artista a suferit stop cardio-respirator, fapt cofirmat de soţul ei, botoșăneanul  George Burcea.

La câteva ore după ce Andreea a dat naştere unei fetiţe, soţul ei a anunţat pe Facebook că vedeta a suferit un stop cardio-respirator, în timpul opreaţiei de cezariană.

“În acest moment ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg”, transmitea George Burcea, după incident.

Reprezentanţii Sanador, spitalul unde Andreea Bălan a dat naştere celui de-al doilea copil, au declarat, astăzi, că starea de sănătate a artistei “s-a ameliorat”.

“Este stabilă şi supravegheată. Se află la Terapie Intensivă, dar a putut fi vizitată de familie. Ea va fi monitorizată în perioada următoare. În câteva zile se vor stabili prioritățile și cât trebuie să mai stea internată”, a declarat oficialul Sanador.

Sanador: Este un caz extrem de rar

Potrivit acestuia, în funcţie de ce stop cardio-respirator se instalează și în funcție de motiv, și consecințele sunt diferite.

“Incidentul din timpul cezarianei este unul foarte rar. Care nu poate fi prevăzut prin investigaţiile anterioare. Este un caz la câteva zeci de mii”, a mai spus reprezentantul Sanador.

Vestea că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană a venit ca un șoc pentru fani. Mai ales că nimic nu prevestea clipele extrem de dificile prin care avea să treacă artista.

Cu doar câteva ore înainte să intre în sala de operaţii, artista a dat un interviu pentru Antena Stars în care era optimistă și încrezătoare cu privire la cel de-al doilea copil.

sursa: observatortv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page