ImportantLocal

LOCAL | SANITAS pichetează Guvernul, la Botoșani CNSLR Frăția înaintează doar lista cu revendicări

Federaţia SANITAS din România spune STOP umilirii angajaţilor din sistemul sanitar, sistemul de asistenţă socială şi medico-social !

Federaţia SANITAS din România atrage atenţia Guvernului României că sectorul sanitar este lăsat să se zbată între lipsa dotărilor şi cea a  personalului de specialitate,  insuficient pentru acest sistem atât de important, dar lăsat sau chiar încurajat în continuare să emigreze.

Ca răspuns la nepăsarea guvernanților şi în conformitate cu Hotărârea Consilului Naţional al Federaţiei Sanitas din România, în data de 20 aprilie a.c. în intervalul orar 11.00 – 13.00, toate organizaţiile judeţene SANITAS şi cei de la sindicatele bugetare din cadrul CNSLR- Frăţia vor organiza acţiuni specifice la prefecturile judeţene.

În timp ce sindicaliștii Sanitas Bucureşti vor miercuri, 20 apr. a.c., Parlamentul României, la intrarea dinspre Parcul Izvor,  reprezentanţii sindicatului vor înainta autorităţilor o listă cu principalele disfuncţionalităţi ale sistemului sanitar.

O delegație a CNSLR Frăția Botoșani, formată din reprezentanți ai funcționarilor publici din Botoșani are, la această oră, o întâlnire cu autoritățile județului, cărora le-au înaintat lista cu revendicări.

Pichetarea nu are loc deoarece nu a primit avizul jandarmilor. Conform legii, aceasta trebuia anunțată cu 48 de ore înainte, ceea ce nu a fost posibil în condițiile în care decizia e a picheta Prefectura a ajuns la de la București mai târziu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!