Important

LOCAL | INCREDIBIL! Viorel Serbanoiu demis de la sefia IPJ Botosani! Vezi cine i-a luat locul si ce nereguli a gasit – GALERIE FOTO, VIDEO

Viorel Serbanoiu, inspector sef al IPJ Botosani a fost demis marti. In locul sau la sefia IPJ a fost numit un tanar care si-a intrat pe deplin in drepturi, ba chiar l-a atentionat pe fostul inspector de unele nereguli.

Este vorba de o actiune cu ocazia Zilei Politiei Romane sarbatorita pe 25 martie. Un elev de la Scoala Generala nr 16, a fost politist pentru o ora. El l-a vizitat pe inspectorul sef al IPJ Botosani, Viorel Serbanoiu, si i-a spus ca a venit sa ii ia locul.

Pustiul de 10 ani a vizitat mai apoi  institutia si i s-a explicat ce inseamna munca de politist. El a fost impresionat cel mai mult de Serviciul Criminalistica, acolo unde a vazut cum se iau amprentele si cum afla politistii cine sunt criminalii.

PRIMELE NEREGULI: FANION CU DINAMO – VIDEO

Prezent in biroul ispectorului sef al IPJ Botosani, elevul Bogdan Frunzete, a tinut sa-l atentioneze pe Viorel Sebanoiu de faptul ca el este stelist si ca fanionul cu Dinamo trebuie sa dispara. Serbanoiu s-a conformat si a cerut imediat ca in birou sa apara bannere cu Steaua.

SOFERII OPRITI IN TRAFIC DE O POLITISTA – VIDEO

O alta eleva de la Scoana Generala Nr. 16 a fost politista la rutiera pentru cateva minute. Ea, impreuna cu un echipaj, a fost in trafic si a oprit pe soferi, cerandu-le documentele si atentionandu-i sa circule cu atentie.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU CEI DOI COPII CARE AU FOST ASTAZI POLITISTI!

[nggallery id=123]

Related Articles

One Comment

  1. stimabile ,m as fi bucurat sa vb cu mirela sau cu fiul vostru este asurprinzator cate ascunzisuri are viata!!!!AM SI EU UN BAIAT DE ACEEASI VARSTA CU AL VOSTRU>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page