Important

DESCOPERIRE MACABRA! A fost gasit CAPUL femeii decapitate de propria fiica!

In aceasta dimineata, oamenii legii au reusit sa gaseasca si capul femeii care, la sfarsitul lunii februarie, a fost ucisa de propria fiica. Tamara Ailoaie, cu un sange rece iesit din comun, a transat trupul neinsufletit al mamei sale, imprastiind parti din corp pe dealurile de la marginea orasului. Fiica victimei se afla in prezent in arest, sub acuzatia de omor calificat si profanare de cadavre.

Oamenii legii aveau indicii despre locul unde ar trebui sa caute, insa din cauza conditiilor meteo cautarile au fost amanate. Din cadavru lipseau capul, o mana si un picior. Restul cadavrului a fost inmormantat.

Craniul a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala, urmand a fi expertizat.

Femeia a marturisit crima in urma unor confruntari directe si dupa efectuarea unor teste cu aparatul poligraf. Cu sange rece si cu sadism rar intalnit la o femeie, dupa ce a comis oribila crima, a cumparat manusi, var si clor, pentru a sterge urmele, dar si sacii menajeri si sacosele in care au fost puse parti din corpul mamei sale.

Pe fondul unor discutii in contradictoriu intre mama si fiica, legate de o locuinta, femeia a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori in piept pe cea care i-a dat viata. Dupa ce a ucis-o, femeia a transat cadavrul, iar parti din corp au fost imprastiate pe un camp de la iesirea din municipiu, catre Suceava.

Desi crima s-a produs pe data de 24 ianuarie, aceasta a fost descoperita abia pe data de 6 februarie, atunci cand un vecin din caminul unde locuieste fiica a vrut sa remedieze o defectiune aparuta la o conducta de apa de la subsolul imobilului. El a gasit in subsol trunchiul batranei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page