InfractionalLocal

LOCAL | Amenzi și sancțiuni contravenționale date botoșănenilor de către jandarmi

În perioada 15 – 21 ianuarie a.c., în urma misiunilor specifice executate, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16500 lei şi au constatat şapte infracţiuni, independent sau în cooperare cu lucrători de poliţie .

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru fapte de încălcare a legislaţiei privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, efectuarea de acte de comerţ şi regimul silvic.

În această perioadă, jandarmii botoşăneni au executat 197 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii şi liniştii publice, independent sau în cooperare cu efective de poliţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi la solicitările cetăţenilor, în urma apelurilor la numărul unic de urgenţă 112.

Duminică, 24 ianuarie, 10 jandarmi vor asigura ordinea şi liniştea publică în municipiul Botoşani şi oraşul Darabani, la manifestările publice organizate cu prilejul sărbătorii a 157 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor, cetăţenii fiind sfătuiţi să solicite sprijinul acestora  în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care au loc astfel de evenimente.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!