Important

LIGA 4 | “Beju” aduce 3 puncte Microbuzului pe final de meci la Trusesti – GALERIE FOTO

“Gazeta de Botosani” v-a tinut la curent cu scorul inregistrat la pauza si la finalul intalnirii dintre Sportivul Trusesti si FC Microbuzul. La meci au fost prezenti si un grup de 10 suporteri a echipei oaspete. Printre spectatorii prezenti la meci s-au numarat si presedintele Albestiului, Bradut Brasoveanu, impreuna cu cativa jucatori de la echipa de pe locul secund.

Vremea nu a fost tocmai potrivita pentru fotbal, la Trusesti fiind un vant puternic.

FC Microbuzul : Lazaruc – Apatie, Erdic, Gurita, Ciornea – Cazacu (’62 Ghiorghita) – Gugeanu (’43 -Todirisca), Husac, Burduja – Dumitras, Bejan (’88 Lupu).

– La pauza scorul a fost 0-0. FC Microbuzul a evoluat in prima repriza impotriva vantului.

– Dupa 45 de minute, gazdele au avut 3 lovituri libere, insa doar una i-a pus probleme serioase lui Lazarcu, care a respins in corner un balon trimis de la 30 de m de Cristian Nucu. FC Microbuzul a ripostat dupa 5 minute prin George Husac, cel care a primit o pasa in afara careului de 16 m de la Bejan, a sutat puternic, insa mingea a trecut putin pe langa poarta.

– In minutul 43, Flavius Gugeanu s-a accidentat, in locul sau intrand pe teren Bogdan Todirisca.

– Liderul a reusit sa se impuna cu scorul de 2-0 prin dubla lui Bejan.

– In minutul 80 gazdele puteau da lovitura atunci cand in urma unui contraatac au ajuns cu poarta goala, insa nu au putut marca. Dupa 5 minute Alin Bejan a deschis scorul dupa o greseala mare a portarului gazdelor care a scapat mingea din mana. Acelasi Alin Bejan a inscris si golul doi cu un sut din afara careului.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=124]

 

 

Related Articles

One Comment

  1. INCA O DATA S-A VAZUT SI CONSTATAT CA…VALOAREA RAMINE VALOARE…..INDIFERENT DE VIRSTA…..FELICITARI BEJULE,CA DATORITA TIE [SI ECHIPEI]AM AJUNS DIN IAD IN RAI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page