Important

LIGA 3 | SURPRIZA NEPLACUTA! FCM Dorohoi invinsa cu 2-1 la Pascani! Dubla lui Liutec “fatala” pentru dorohoieni!

FCM Dorohoi a pierdut intalnirea de astazi cu CSM Pascani cu scorul de 2-1 intr-un meci din etapa a 16 a a ligii a III a.

Pascanenii au deschis scorul in prima repriza in minutul 12 prin Liutec cu un sut de la 16 m, dupa care Paval Natanel a adus egalarea in minutul 37 printr-un sut cu piciorul drept din lateral dreapta.

Repriza a doua a debutat cu un penalty impotriva Dorohoiului, ratat insa de echipa gazda.

In minutul 77, CSM Pascani a dat lovitura prin acelasi Liutec, care ramas singur in fata portarului a inscris fara probleme.

FCM Dorohoi : Rohetki-Stefan Nicolae, Cososchi, Halip, Maxim-Vatafu-Borostean, Orasanu, Bordianu-Porfireanu, Natanel

REVENIM CU GALERIA FOTO SI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI!

 

Related Articles

2 Comments

  1. la cat se laudau vedetele de la dorohoi cu transferurile de la dinamo 2 si fc botosani…i au batut niste desculti care aveau un portar de 15 ani si un atacant de vreo 100 kg

  2. vivi mananci muci fara ketcup. Pascanenii sunt desculti ? Habar n-ai ce vorbesti, s-a trezit dorinta de mare performanta credca si la voi in Dorohoi acuma.. E adevarat ca Pascaniul numai reprezinta ce a fost odata, si e lipsa de investitii pentru istoria acestei echipe, dar asta nu inseamna ca poti tu compara sau alcineva Dorohoi cu Pascani. Orice termen de comparatie e exagerat, prestigiul si dorintele la Pascani sunt intotdeauna de B sa stii asta de la un pascanean 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page