Important

SPORT | Dorohoienii “executati” de pascaneni inaintea meciului: EDY SANDU a fost contestat si a vazut meciul din tribuna!

Zi neagra pentru FCM Dorohoi. Inafara faptului ca au pierdut primul meci din retur cu scorul de 2-1, desi s-au intarit foarte mult in aceasta iarna, dorohoienii au primit prima lovitura de gratie inca dinaintea meciului.

Oficialii de la CSM Pascani l-au contestat pe jucatorul Eduard Sandu, iar Colban a decis sa nu-l foloseasca. Motivul invocat de gazde a fost acela ca transferul atacantului de la FC Botosani la FCM Dorohoi nu ar fi in regula. “Cei de la Pascani l-au contestat pe Sandu pentru ca spun ei ca ar fi trebuit sa-si dea si dumnealor acordul in privinta transferului, intrucat Eduard Sandu a plecat de la Pascani la FC Botosani si ar fi existat o clauza in transfer. Am preferat sa nu riscam si nu l-am mai introdus”, ne-a declarat Victor Bodeanu, delegat al echipei FCM Dorohoi.

Pentru ca nu l-au putut folosi pe Sandu, dorohoienii au inceput meciul cu Paval Natanel, cel care a si marcat, dar care este mult sub valoarea fostului atacant de la FC Botosani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page