Important

JOCURI | Elder Scrolls V: Skyrim a fost premiat cu Jocul Anului 2012 – VIDEO

La conventia Game Developers Choice Awards (Premiile Dezvoltatorilor de Jocuri) 2012, cele mai tari echipe ale industriei jocurilor video s-au adunat pentru a afla care au fost jocurile care s-au remarcat in anul ce a trecut.

RPG-ul Elder Scrolls V: Skyrim (Role Playing Game) a fost numit jocul anului 2012 la conventia dezvoltatorilor de jocuri, gazduita de Cliff Bleszinski, seful proiectului Gears of War de la Epic.

Directorul Skyrim Todd Howard a declarat ca “nu ne-am imaginat ca jocul va fi asa de bine receptionat. A fost o cursa uimitoare pentru noi, nu doar pentru joc, cat pentru ultimii 25 de ani petrecuti la Bethesda”.

 

Skyrim este al cincilea episod al seriei Elder Scrolls, lansate de Bethesda, cel mai mare succes inregistrandul de abia la episodul III, intitulat Morrowind.

Jocul este un Free World RPG ceea ce inseamna ca din prima clipa in care intri in lumea virtuala creata de Bethesda, esti liber sa faci ce vrei, sa te alaturi oricarei factiuni si poti lua deciziile dupa cum iti dicteaza constiinta.

 

Actiunile pe care le iei pe parcursul jocului iti vor afecta modul in care avansezi spre finalul povestii principale, dar care nu va reprezenta finalul jocului, odata ce o termini.

Pe langa acest concept de libertate virtuala, jocurile Elder Scrolls MorrowindOblivion si Skyrim au fost extrem de apreciate de jucatori datorita si efectelor vizuale avansate si a multiplelor abilitati ale personajului creat, atat fizice cat si magice.

Elder Scrolls V: Skyrim prezinta povestea unui personaj misterios, numit “Dragonborn” (Cel Nascut cu Sange de Dragon) care apare pe lume intr-un moment de rascruce, cand popoarele sunt macinate de razboaie iar tinuturile sunt amenintate de catre o armata de dragoni care prind viata dupa secole de liniste si pace.

Printre celelalte distinctii oferite dezvoltatorilor la GDC amintim de Portal 2, al carui publisher esteValve, care a primit trei premii: Cea mai buna povesteCel mai bun audio si Cel mai bun Design.

Premiul Ambasador a fost oferit celor doi avocati Ken Doroshow si Paul M. Smith, care au reusit sa convinga Curtea Suprema in a recunoaste jocurile video drept o forma de libera exprimare.

BZI.RO

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page