Local

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine la manifestările din acest weekend din județul Botoșani

În week-end-ul care urmează, pe lângă misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice la hramul Mănăstirii Sihăstria Voronei și misiunile executate în sistem integrat, în cooperare cu polițiștii botoșăneni, pentru menținerea unui climat civilizat de conviețuire socială, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a crosului caritabil COLORACT în municipiul Botoșani, precum și a meciului de fotbal din Liga a III – a dintre echipele C.S.O. Viitorul Darabani – Foresta Suceava, pe Stadionul Orășenesc ,,Chirică Pușcașu”.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, împreună cu polițiștii rutieri, efectivele de jandarmerie vor lua măsurile necesare în vederea prevenirii unor incidente nedorite la crosul caritabil dedicat copiilor, precum și pentru fluidizarea traficului pe traseul Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă” – Bulevardul Mihai Eminescu – str. Nicolae Iorga – str. Cuza Vodă – Primăria municipiului Botoșani, unde va avea loc și tradiționala ,,Bătaie cu prafuri colorate”.

Având în vedere restricționarea circulației rutiere pe acest traseu în intervalul orar 10.00 – 11.00, recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte trasee de deplasare, iar dacă se întâlnesc cu tinerii participanți la cros, să le acorde atenția cuvenită și să reducă viteza de deplasare în vederea evitării oricărui pericol.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button