Important

IT – JOCURI | SimCity 2013 a fost confirmat oficial – VIDEO

Intitulat simplu SimCity (fiind al 5-lea din serie), jocul este dezvoltat de catre Maxis pentru PC si va fi gata… candva, in 2013.

Electronic Arts a declarat ca la aceasta editie lucreaza veterani din episoadele SimCity 2000 si SimCity 4.

Fata de editiile precedente, SimCity va avea orasele complet 3D, nu doar dintr-o singura perspectiva 3D, drumurile vor fi curbate si o functie “Social Flow” va fi introdusa care va fi termenul prin care orasul creat de jucator afecteaza orasele invecinate. De exemplu, daca resursele vor fi finite, deciziile luate de jucator impreuna cu avansurile tehnologice facute de altii vor avea impact asupra dezvoltarii propriei metropole.

Pentru cei care nu cunosc acest joc, SimCity este simularea unei realitati virtuale in care tu ai puterea de a dezvolta orase si metropole, folosind resursele disponibile.

Prima editie a acestei serii a fost lansata in 1989, fiind creata de catre Will Wright. Urmatoarea varianta a fost lansata in 1993, sub denumirea SimCity 2000 (sub patronajul Maxis), apoi SimCity 3000 in anul 1993, SimCity 4 in 2003 si SimCity Societies in 2007.

Pe 10 ianuarie 2008, codul sursa al SimCity a fost publicat online sub licenta software-ului gratuit GPL3, dar cu numele de Micropolis.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page