Important

INTERVIU | Cornel Sfaiter: “De Botoşani se vorbeşte frumos oriunde în ţară”

Cornel Şfaiţer, preşedintele executiv al FC Botoşani, a declarat că oraşul şi echipa au câştigat foarte mult în imagine în ultimul timp.

– Rep: Ce v-a determinat să candidaţi pentru al treilea mandat în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal?

– Cornel Şfaiţer: După cum ştiţi, la un moment dat luasem decizia de a nu mai candida, însă colegii de la celelalte cluburi m-au determinat să revin asupra hotărârii. Am avut un dialog permanent cu ei, a fost o transparenţă totală, am fost liantul între cluburi şi FRF, iar ei au fost mulţumiţi de felul în care m-am achitat de sarcini şi de felul în care am încercat să apăr interesele cluburilor de Liga a II-a la FRF şi mi-au promis că mă vor sprijini pentru încă un mandat.

– Ceea ce s-a şi întâmplat.

– Da, am fost ales cu 20 din 23 de voturi, pentru că doar 23 de reprezentanţi au putut ajunge la şedinţă, restul până la 32 absentând din cauza condiţiilor meteo nefavorabile înregistrate în ţară. Sunt convins că, dacă ar fi ajuns şi ceilalţi, m-ar fi votat. Doar contracandidaţii nu m-au votat la aceste alegeri. Le-am şi mulţumit tuturor pentru votul de încredere pe care mi l-au dat. Sunt conştient că acest vot mă obligă să am continuitate în această muncă pe care am început-o la FRF şi să fac totul ca împreună cu colegii mei să realizăm ca fotbalul la nivelul ligii secunde să progreseze.

– Sincer, dacă nu aţi fi simţit că aveţi susţinerea reprezentanţilor cluburilor de liga a II-a, aţi mai fi candidat?

– Nu. Nu sunt genul de om care să se agaţe de un post atunci când nu e dorit. Aşa văd eu lucrurile. Dacă nu eşti dorit, mai bine laşi loc altuia.

Citeste mai mult pe fcbotosani.ro!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page