Important

INGRIJIRE | Fii frumoasa in doi timpi si trei miscari!

Daca secolul XX a fost numit secolul vitezei, secolul XXI e cel al iuresului nebunesc. In permanenta ne grabim, toate lucrurile se cer infaptuite cu viteza vantului, iar noi, femeile cochete, mai trebuie sa ne si ingrijim pielea, sa ne aranjam parul, sa ne machiem… si sa fim gata extrem de repede, desigur.

Cand nu ne putem permite luxul a zeci de minute sau chiar ore de rasfat cosmetic, e bine sa stim ce putem face in timp record.

Par curat imediat (1 minut)

Iar asta, fara sa fie nevoie sa-l uzi, ca mai apoi sa-ti ia o gramada de vreme sa-l usuci, in special daca il ai lung. Cum e posibil acest lucru? Pai, cu ajutorul unei inventii care mie, posesoare a unui par gras care nu mai sta de nici un fel a doua zi dupa ce ma spal pe cap, recunosc, mi-a schimbat viata: samponul uscat. E de fapt un spray pe baza de de talc: pulverizezi la radacini, cam de la 20 cm distanta, si, ca prin minune, sebumul este anihilat si parul capata un aspect proaspat. Sampoane uscate gasesti in farmacii, la raionul rezervat dermocosmeticelor, sau poti comanda pe internet.

Ten si hidratat, si machiat (2 minute)

In mod obisnuit, machiajul fetei presupune trei etape: aplicarea unei baze hidratante, apoi a fondului de ten si folosirea unei pudre pulbere pentru fixarea machiajului. Cand timpul nu tine cu tine, poti ca, din primii doi pasi, sa faci unul singur cu ajutorul unui produs pe care mai toate brandurile cosmetice care se respecta l-au lansat pe piata: crema hidratanta cu pigment, care ingrijeste pielea si ii uniformizeaza culoarea totodata. Nu te astepta totusi la minuni cand vine vorba de puterea de acoperire a acestui produs – micile imperfectiuni sunt insa camuflate cu succes.

Bujori in obrajori, fragi pe buze, sidef pe pleoape (5 minute)

E un truc vechi, dar merita amintit pentru cele care acum 15 ani, cand scriau toate revistele de femei despre el, erau niste copile si nu aveau nevoie de machiaj. Tot ce-ti trebuie e un ruj trandafiriu sau de culoarea piersicii, lucios ori usor satinat, cu acoperire medie – e bine sa nu-ti lipseasca un astfel de produs din trusa de machiaj pe care o porti mereu in geanta. Iar daca, spre exemplu, trebuie sa ajungi de urgenta la o intalnire, cu ajutorul lui iti poti improspata machiajul buzelor, al obrajilor si chiar al pleoapelor. Pe buze, stii deja cum sa-l folosesti, doar e un ruj. Pentru obraji imbujorati, aplica-l sub forma de punctisoare pe suprafata pometilor si apoi uniformizeaza cu degetele. Te poti da un pic si pe pleoapa mobila, spre coltul exterior al ochiului, mai ales daca evenimentul ivit pe nepusa masa este o petrecere.

femeia.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page